Screen shot 2011-05-20 at 10_49_32(2)

Výherci soutěží „Nejzdařilejší fotografie, Nejhorší díra a Nejaktivnější fotograf“

Soutěžní část prvního ročníku jedinečné motoristické akce „Výmoly 2011: Najděme nejhorší díru“ byla 15. května 2011 oficiálně ukončena. Výherci soutěže Nejzdařilejší fotografie, Nejhorší díra a Nejaktivnější fotograf jsou již známi. Pořadí výherců můžete shlédnout na stránkách Výmoly.cz v sekci žebříčky. Vyhlášení vítězů a předání cen generálním partnerem soutěže – sítí pneuservisů Point S, proběhne v rámci slavnostní akce, jejíž přesné datum a místo konání upřesníme.

Výsledky prvního ročníku akce a soutěže „Výmoly 2011: Najděme nejhorší díru“

Soutěže Nejzdařilejší fotografie, Nejhorší díra a Nejaktivnější fotograf probíhaly od 24. ledna do 15. května 2011. Do soutěží se zapojilo téměř 200 motoristů a během tří měsíců bylo díky aktivním motoristům zdokumentováno celkem 471 nejhorších výmolů a výtluků na českých silnicích. Nejaktivnější výmolář, který si odnese také jednu z cen, publikoval na portále Výmoly.cz celkem 57 fotografií s výmoly.

Statistiky také ukázaly, že nejvíce fotografií výmolů (celkem 121) bylo pořízeno v kraji Vysočina. Všechny aktuální fotografie výmolů jsou k dispozici na internetovém portále www.vymoly.cz.

I přesto, že soutěžní část akce „Výmoly 2011: Najděme nejhorší díru“ byla již definitivně ukončena, můžete i nadále nebezpečná místa monitorovat a fotografie těchto úseků přidávat a publikovat na internetovém portále Výmoly.cz.

Pořadí krajů podle počtu zaznamenaných výmolů

1. Vysočina: 121 výmolů
2. Ústecký kraj: 54 výmolů
3. Moravskoslezský kraj: 53 výmolů
4. Praha: 37 výmolů
5. Pardubický kraj: 34 výmolů
6. Jižní Morava: 23 výmolů
7. Jižní Čechy: 22 výmolů
8. Zlínský kraj: 13 výmolů
9. Olomoucký kraj: 11 výmolů
10. Plzeňský kraj: 5 výmolů

Výsledky soutěže „Nejzdařilejší fotografie – Nejhorší díra“

vysledky_dira-1-misto

vysledky_dira-2-misto

vysledky_dira-3-misto

Výsledky soutěže „Nejaktivnější fotograf – Nejaktivnější výmolář“

vysledky_fotograf-1-misto

vysledky_fotograf-2-misto

vysledky_fotograf-3-misto

Výsledky soutěže „Nejhorší díra“

Netradiční cenu „Výmol 2011: Najděme nejhorší díru“ získává silnice Bohumín – Rychvald.

Všechny ceny, které získali výherci těchto soutěží najdete na www.vymoly.cz/soutez. Výherce budeme kontaktovat e-mailem během následujících dnů. Chcete-li se na cokoliv výherců zeptat, napište svůj dotaz v diskuzích na Facebook Výmoly.