Vyhodnocení soutěže o nejaktivnější výmoláře roku 2019

Celý minulý rok jste byli aktivní a i tentokrát díky vám projekt Výmoly.cz značně napomohl ke zlepšení stavu českých silnic. Děkujeme vám všem, kteří jste se zapojili k monitorování stavu pozemních komunikací v České republice a tím přispěli i k jejich opravám. A kteří z vás byl v minulém roce nejaktivnějšími výmoláři?

Soutěž o nejaktivnější výmoláře probíhala od května 2019 do konce roku 2019. A zde jsou ti z vás, kteří přispěli největším počtem hlášení a snímků poškozených silničních úseků.

Nejaktivnější výmoláři roku 2019 (celoroční soutěž)

  • 1. místo – P.Š. (získal 2.503 bodů) – výhra ve výši 3.000 Kč
  • 2. místo – Tom M. (získal 2.260 bodů)- výhra ve výši 2.000 Kč
  • 3. místo – kamionak davidek (získal 770 bodů)- výhra ve výši 1.000 Kč

Všem vítězům gratulujeme a děkujeme jim za aktivní podporu projektu Výmoly.cz! Pomáhejte i nadále v monitorování stavu našich silnic a dálnic. Stojí to za to.

Nejaktivnější výmolář za měsíc říjen 2019

Projekt Výmoly.cz přispívá ke zlepšování stavu silnic a dálnic na území České republiky (a nejen zde). Velkou míru na tom máte i vy všichni, kteří se zapojujete a upozorňujete na všechny výmoly a výtluky na našich pozemních komunikacích. A my jsme za to moc rádi.  I díky vám tak silničáři a všichni zodpovědní pracovníci vědí, kam vyrazit a které díry na silnicích opravit. A který výmolář byl v monitorování situace u nás nejaktivnějším v měsíci říjnu?

Nejaktivnější výmolář měsíce říjen 2019

V měsíci říjnu se stává nejaktivnějším výmolářem portálu Výmoly.cz – a tím jako vítěz získává peněžitou odměnu ve výši 500 Kč – uživatel:

  • kamionak davidek 

A my mu gratulujeme. Zapojte se i vy. Pomáhejte dobré věci. Vaše nahlášené výmoly a výtluky se dostanou do těch správných rukou a budou postupně opraveny. A vy, kromě dobrého pocitu, že budeme jezdit po bezpečnějších silnicích, můžete každý měsíc vyhrát hodnotné ceny.

Nejaktivnější výmoláři měsíce 2019

I v letošním roce se v dalším ročníku soutěže o nejaktivnějšího výmoláře zapojuje mnoho motoristů jak stálých tak i těch nových, kterým není lhostejný stav českých silnic a dálnic. Pomáhají nám monitorovat stav českých pozemních komunikací a snaží se tak upozornit na úseky, které by potřebovaly opravit. Jsme rádi, že projekt Výmoly.cz je stále oblíbený, pomáhá a dává smysl.

Nejaktivnější výmoláři v měsících květen-září 2019

Kdo nahlásil na portálu Výmoly.cz v jednotlivých měsících nejvíce výtluků a děr a tím získává peněžitou cenu ve výši 500 Kč?

  • Tom M. – získává cenu za měsíc květen 2019,
  • kamionak davidek – vyhrává za měsíc červen 2019,
  • Michaela Šimonová  – získává cenu výmolář měsíce za červenec 2019,
  • Tom M. – nahlásil nejvíce výmolů v měsíci srpnu 2019,
  • uživatel P.Š. – byl nejaktivnějším výmolářem v měsíci září 2019

Gratulujeme všem výhercům. Zapojte se i vy a nenechávejte si pro sebe informace, které mohou pomoci nám všem. Vaše nahlášené výmoly a výtluky postupujeme dále do těch správných rukou. A správci silnic je následně opravují. Nebuďme lhostejní ke svému okolí. Odměnou nám budou bezpečnější silnice. A možná se na vás usměje štěstí a příští peněžitá odměna poputuje právě k vám.

Odměňujeme nejaktivnější „výmoláře“ za rok 2018

Rok se s rokem sešel a my s radostí opět oceňujeme nejaktivnější výmolaře roku minulého. Kdo že to tedy v roce 2018 nejvíce podporoval svou aktivitou projekt Výmoly.cz?

Soutěž o nejaktivnějšího výmoláře probíhala od 16. dubna do 31. prosince 2018. Děkujeme všem řidičům, motoristům, jezdcům, chodcům, zkrátka všem, kteří se zapojili do monitorování stavu našich pozemních komunikací, protože jim není lhostejný jejich stav. Tím totiž velkou měrou přispěli k opravám těchto úseků. Dlouhodobě totiž naše statistiky říkají, že téměř polovina všech náhlášených výtluků se dočká opravy již v roce, ve kterém byly nahlášeny.

V roce 2018 byli nejpilnějšími přispěvateli tito řidiči:

Nejaktivnější výmoláři roku 2018 (celoroční soutěž)

  • 1. místo –  Tom M. (4265 bodů) – vyhrává 3.000 Kč
  • 2. místo –  kamionak Davidek (1500 bodů) – vyhrává 2.000 Kč
  • 3. místo –  David H (967 bodů)- vyhrává 1.000 Kč

Nejaktivnější výmoláři z řad Zpravodajů Zelené vlny roku 2018 (celoroční soutěž)

  • 1. místo – Tomáš M. – vyhrává 1.000 Kč

Všem vítězům gratulujeme a děkujeme za aktivní podporu projektu Výmoly.cz.

Podzimní nejaktivnější výmoláři v měsíci říjnu

Anketa „Nejhorší díra v České republice 2018″ již svého „výherce“ zná, nejaktivnější výmoláře oceňujeme ale dále až do konce roku. A kdopak nahlásil na portálu Výmoly.cz nejvíce výmolů a výtluků, které hyzdí české silnice, v letošních podzimních teplých dnech? Který výmolář byl při monitorování českých silnic nejaktivnějším v měsíci říjnu?

Výmoláři měsíce říjen 2018

V měsíci říjnu se stávají nejaktivnějšími výmoláři portálu Výmoly.cz uživatelé:

1. místo: David H. – získává cenu ve výši 500 Kč
2. místo: Z.Š. – získává cenu ve výši 500 Kč
3. místo: Kamionak Davidek – získává cenu ve výši 500 Kč

Nejaktivnějším výmolářům gratulujeme. Zapojte se i vy. Pomáhejte dobré věci. Vaše nahlášené výmoly a výtluky se dostanou do těch správných rukou a budou postupně opraveny. A vy, kromě dobrého pocitu, že budeme jezdit po bezpečnějších silnicích, můžete každý měsíc vyhrát hodnotné ceny.

Nejaktivnější výmoláři v měsíci září

Trávíte cestováním po Česku dostatek svého času a není vám stav našich pozemních komunikací lhostejný? Pak neváhejte a přidejte se k těm, kteří se aktivně zapojují do monitorování českých silnic na portálu Výmoly.cz. A který z výmolářů byl nejaktivnějším v prvním měsíci nového školního roku?

Výmoláři měsíce září 2018

V měsíci září se stávají nejaktivnějšími výmoláři portálu Výmoly.cz uživatelé:

  • 1. místo: Tom M. – získává cenu ve výši 500
  • 2. místo: Michal Ambroz – získává cenu ve výši 500 Kč
  • 3. místo: Michal Paulus – získává cenu ve výši 500 Kč

Nejaktivnějším výmolářům gratulujeme. Zapojte se i vy. Odměnou vám bude dobrý pocit z nelhostejnosti a při troše štěstí i peněžitá cena.

Kteří výmoláři byli nejaktivnější v měsíci srpnu 2018?

I během srpna řidiči houfně monitorovali na svých prázdninových cestách stavy českých pozemních komunikací. A to dokazuje, že nám není lhostejné naše okolí a především naše bezpečnost. Že projekt Výmoly.cz je stále živý a smysluplný. Kdo se tedy může pyšnit titulem Nejaktivnější výmolář v měsíci srpnu?

Výmoláři měsíce srpen 2018

V měsíci srpnu se stávají nejaktivnějšími výmoláři portálu Výmoly.cz uživatelé:

1. místo: David H. – získává cenu ve výši 500 Kč
2. místo: Z.Š. – získává cenu ve výši 500 Kč
3. místo: provoz Zn – získává cenu ve výši 500 Kč

Nejaktivnějším výmolářům gratulujeme. Zapojte se i vy. Pomáhejte dobré věci. Každý měsíc můžete vyhrát hodnotné ceny.

Nejaktivnější výmolář za měsíc červen a červenec 2018

Jezdíte často po stejné silnici a stále najíždíte do stejných výmolů? Zatím jste pouze pronášeli na adresu silničářů nepěkné komentáře a nic víc? Zapojte se a zkuste být nápomocni k nápravě českých pozemních komunikací. Stačí jen úsek, díru, výmol nahlásit na portálu Výmoly.cz. Tak se o výtluku dozví ti správní lidé na správných místech a postupně bude opraven. Který výmolář byl nejaktivnějším v červnu 2018?

Výmoláři měsíce červen a červenec 2018

V měsíci červnu se stávají nejaktivnějšími výmoláři portálu Výmoly.cz uživatelé:

  • 1. místo: David H.  – získává cenu ve výši 500 Kč
  • 2. místo: Pavel H. – získává cenu ve výši 500 Kč
  • 3. místo: Martin M. – získává cenu ve výši 500 Kč

V měsíci červenci se stávají nejaktivnějšími výmoláři portálu Výmoly.cz uživatelé:

  • 1. místo: Tom M.  – získává cenu ve výši 500 Kč
  • 2. místo: kamionak Davidek. – získává cenu ve výši 500 Kč
  • 3. místo: Václav K. – získává cenu ve výši 500 Kč

Nejaktivnějším výmolářům gratulujeme. Zapojte se i vy. Pomáhejte dobré věci. A získejte peněžité odměny v měsíční soutěži o nejaktivnějšího výmolaře.

I v roce 2018 vyhlašujeme nejaktivnější výmoláře

Nebuďme lhostejní k našemu okolí, když stačí jen málo. Až budete zase na cestách a potkáte se někde s výmolem, výtlukem nebo prostě s dírou, nahlaste ji na portálu Výmoly.cz. Vaše nahlášené silniční úseky, které by potřebovaly spravit, se dále dostávají do těch správných rukou a jsou postupně opravovány. Který výmolář byl nejaktivnějším v měsíci květnu 2018?

Výmoláři měsíce květen 2018

V měsíci květnu se stávají nejaktivnějšími výmoláři portálu Výmoly.cz uživatelé:

  • 1. místo: Tom M.  – získává cenu ve výši 500 Kč
  • 2. místo: kamionak davidek – získává cenu ve výši 500 Kč
  • 3. místo: Josef Nekuda – získává cenu ve výši 500 Kč

Nejaktivnějším výmolářům gratulujeme. Zapojte se i vy. Pomáhejte dobré věci. I v roce 2018 můžete vyhrát hodnotné ceny v měsíční soutěži o nejaktivnějšího výmolaře.

Vyhodnocení nejaktivnějších výmolářů za rok 2017

Již tradičně na začátku každého roku oceňuje projekt Výmoly.cz své nejaktivnější přispěvatele v celoročních soutěžích. Jsme rádi, že jsou mezi námi stále ti, kterým není lhostejný stav českých silnic. Děkujeme všem, kteří monitorováním našich pozemních komunikací přispívají k jejich opravám. A rovněž i dále sledují realizaci jejich oprav.

Soutěž o nejaktivnější výmoláře probíhala od 6. dubna 2017 do 31. prosince 2017. A kteří řidiči byli ti, kteří přispěli největším počtem snímků poškozených silničních úseků a informací o jejich opravách?

Pokračování textu Vyhodnocení nejaktivnějších výmolářů za rok 2017