Vyhlášení výsledků soutěže Nejaktivnější výmoláři roku 2015

Podobně jako v předchozích letech i letos oceňuje projekt Výmoly.cz své nejaktivnější přispěvatele v měsíčních i celoročních soutěžích. Rádi bychom tak poděkovali všem, kdo aktivně přispívají k monitorování stavu českých silnic. Děkujeme, že si všímáte silničních úseků, které je potřeba opravit, a že rovněž sledujete jejich opravy.

Soutěž o nejaktivnější výmoláře probíhala od 15. dubna 2015 do 31. prosince 2015. Představujeme vám řidiče, kteří přispěli největším počtem snímků poškozených silničních úseků a informací o jejich opravách.

Pokračování textu Vyhlášení výsledků soutěže Nejaktivnější výmoláři roku 2015

Jak jsou na tom aktuálně vaše výtluky?

Konec roku je tu a s ním se blíží i závěr celoroční soutěže Výmoly.cz o nejaktivnějšího výmoláře roku. Přidejte si na své konto ještě do 31. prosince 2015 nové body a zkontrolujte již nahlášené výtluky, které na cestách vídáte. Mnoho jich letos prošlo opravou. Jsou mezi nimi i ty vaše? A ví už o tom ostatní na Výmoly.cz? Pomožte nám výmoly aktualizovat.

Podívejte se starým výmolům na zoubek

V celoroční soutěži o nejaktivnějšího výmoláře roku můžete sbírat body za svou aktivitu na www.vymoly.cz ještě do 31.12.2015.

Pokud ve svém okolí máte výtluky, které prošly v posledních měsících dílčí opravou, nebo leží na silnici, která prošla částečnou či kompletní rekonstrukcí, dejte o tom na portále Výmoly.cz vědět ostatním.

Stačí u již nahlášených výmolů aktualizovat jejich stav pomocí tlačítka „Nová kontrola“.

Trička Výmoly.cz pro 10 nejaktivnějších výmolářů v závěru roku

Aktualizujte stavy co největšího počtu výmolů ve svém okolí od 16. do 31.12.2015. Nejaktivnějších 10 přispěvatelů odměníme tričkem Výmoly.cz.

tricko-vymoly

Zůstaňme v kontaktu

Sledujte Výmoly.cz na Facebooku
Odebírejte naše novinky a tipy