Vyhlášení výsledků soutěže Nejaktivnější výmoláři roku 2015

Podobně jako v předchozích letech i letos oceňuje projekt Výmoly.cz své nejaktivnější přispěvatele v měsíčních i celoročních soutěžích. Rádi bychom tak poděkovali všem, kdo aktivně přispívají k monitorování stavu českých silnic. Děkujeme, že si všímáte silničních úseků, které je potřeba opravit, a že rovněž sledujete jejich opravy.

Soutěž o nejaktivnější výmoláře probíhala od 15. dubna 2015 do 31. prosince 2015. Představujeme vám řidiče, kteří přispěli největším počtem snímků poškozených silničních úseků a informací o jejich opravách.

Pokračování textu Vyhlášení výsledků soutěže Nejaktivnější výmoláři roku 2015

Jak jsou na tom aktuálně vaše výtluky?

Konec roku je tu a s ním se blíží i závěr celoroční soutěže Výmoly.cz o nejaktivnějšího výmoláře roku. Přidejte si na své konto ještě do 31. prosince 2015 nové body a zkontrolujte již nahlášené výtluky, které na cestách vídáte. Mnoho jich letos prošlo opravou. Jsou mezi nimi i ty vaše? A ví už o tom ostatní na Výmoly.cz? Pomožte nám výmoly aktualizovat.

Podívejte se starým výmolům na zoubek

V celoroční soutěži o nejaktivnějšího výmoláře roku můžete sbírat body za svou aktivitu na www.vymoly.cz ještě do 31.12.2015.

Pokud ve svém okolí máte výtluky, které prošly v posledních měsících dílčí opravou, nebo leží na silnici, která prošla částečnou či kompletní rekonstrukcí, dejte o tom na portále Výmoly.cz vědět ostatním.

Stačí u již nahlášených výmolů aktualizovat jejich stav pomocí tlačítka „Nová kontrola“.

Trička Výmoly.cz pro 10 nejaktivnějších výmolářů v závěru roku

Aktualizujte stavy co největšího počtu výmolů ve svém okolí od 16. do 31.12.2015. Nejaktivnějších 10 přispěvatelů odměníme tričkem Výmoly.cz.

tricko-vymoly

Zůstaňme v kontaktu

Sledujte Výmoly.cz na Facebooku
Odebírejte naše novinky a tipy

Nejaktivnější výmoláři v červenci a srpnu 2015

Na českých silnicích nám pomáháte monitorovat aktuální stav výtluků, výmolů a děr a za to vám moc děkujeme. Odměňujeme již tradičně řidiče, kteří jsou na Výmoly.cz nejaktivnější. Kdo se stal výmolářem měsíce července a srpna 2015 a odnese si odměnu ve výši 500 Kč?

Výmoláři měsíce července 2015

V červenci 2015 byli nejaktivnějšími výmoláři na portálu Výmoly.cz uživatelé:

Pokračování textu Nejaktivnější výmoláři v červenci a srpnu 2015

Výmoly.cz hledají už popáté Nejhorší díru republiky

[Praha, 15. dubna 2015] – Právě dnes startuje za podpory Nadace pojišťovny Generali nový ročník ankety Nejhorší díra republiky, kterou již popáté vyhlašuje projekt Výmoly.cz. Prostřednictvím stejnojmenného portálu mohou sami motoristé celoročně monitorovat aktuální stav silničních tahů v České republice a za pomoci mobilní aplikace a webu upozorňovat na silniční úseky, které je trápí. Do 27. července letošního roku mohou na portále Výmoly.cz hlasovat o Nejhorší díru republiky – nejhorší silniční výtluk. Od začátku projektu před čtyřmi lety motoristé nahlásili přes pět tisíc poškozených úseků. Data vždy putují přímo k silničářům. Díky jejich aktivnímu přístupu se od začátku projektu podařilo opravit takřka polovinu nahlášených výtluků. Cílem projektu Výmoly.cz je účinná a efektivní komunikace mezi motoristy a silničáři, která v konečném důsledku přispívá ke zvýšení bezpečnosti silničního provozu.

Pokračování textu Výmoly.cz hledají už popáté Nejhorší díru republiky